Løbecykler

Trybike – den smarte løbecykel med både to og tre hjul

Læsetid: 4 minutter
2 hjult cykel

I dette indlæg vil vi sætte lidt fokus på et meget spændende produkt, når det gælder løbecykler til de mindste. Trybike er hollandsk og noget af det seneste inden før løbecykler. De laver super fede og simple retro produkter, som samtidigt er virkelige funktionelle. Hvis vi har vækket din interesse kan du læse videre og høre lidt mere om, hvorfor vi synes Trybikes produkter er så gode.

Praktisk løbecykel med højdejustering

En Trybike er en meget solid løbecykel, men det betyder ikke at den ikke kan justeres. Faktisk kan den tilpasses på en lang række af måder. Det er først og fremmest en løbecykel, dit barn kan have gavn af i mange år – eller som kan gå videre til lillebror eller lillesøster. Løbecyklen kan justeres således at den kan bruges af børn fra de er 15 måneder og helt til de er 6 år gamle (dette forudsætter at du køber den trehjulede version). Prisen taget i betragtning, så kan en Trybike være en rigtig fornuftig investering, der kan give mange års glæde.

Selve løbecyklen kan justeres på flere måde. Sadelhøjden kan indstilles til alt imellem 30 og 45 cm. Samtidigt er det muligt at justere cyklens længde mellem 84 og 94 cm, og derudover kan styret indstilles til mellem 54 og 61 cm. Den er desuden lavet i solidt stål, så den kan tåle nogle “tæsk”.

Gå fra en trehjulet løbecykel til en tohjulet

Nu er vi så nået til der, hvor det for alvor bliver smart. Hvis du vælger en trehjulet Trybike til dit barn, så får du nemlig en tohjulet løbecykel med i købet. Den trehjulede Trybike er nemlige en 2-i-1 løsning.

Målet med Trybike er at lære børn at gå, samtidigt med at man gøre cykling sjovt og nemt. Dit barn kan starte på den trehjulede version og få fornemmelsen af hvordan det er at sidde på en cykel. Der er lavet en smart afsats på hver side af cyklen, hvor man kan have fødderne.

Når så balancen er fundet, så er det tid til at “smide det ene hjul”. Og du kan være helt rolig; selvom du måske ikke er verdens største handymand eller kvinde, så har Trybike sørget for at det hele går så slet som muligt. Hjulakslerne bagpå er justerbare således at du blot skal tage den af og derefter sætte det ene af de to hjul ind i midten, hvor det passer lige ind. Så sættes hjulet fast, og vupti, så har dit barn en tohjulet løbecykel og lidt mere udfordring, inden tiden bliver til at gå videre til en “rigtig” cykel.

Her kommer løbende flere indlæg?

No results found

Menu